North West Ireland has the best theatres in the country. It offers you a warm Irish welcome with music, art, fun and life at an enjoyable pace.
Colmans Music Centre
The Colmans Music Centre is a visitor centre with a difference. It contains a comprehensive exhibition area about the history of traditional Irish music via audio visual presentation and touch screen. It has a lovely 120-seat theatre in which a varied programme is presented. A music archive ( 曲库 ) is available and tea or coffee is served on site.
The Dock Arts Centre
The Dock is housed in the beautiful 19th-century former Courthouse Building. It houses a 100+ seat performance space, three art galleries, and artist studios. The centre offers something for everyone, from performances and exhibitions, to classes and workshops.
The Corn Mill Theatre
The tradition of drama in Carrigallen goes back to the second last century. The present group was founded in 1963 as “The Community Players” and there has been no break in activity since that time. In 1998 the company won the Esso All-Ireland Drama Finals with Billy Roche’s play Belfry directed by Killian McGuinness.
The Glens Centre
The Glens Centre is a wonderfully unique venue ( 地点 ). It has a performance space with seating for 140 people. It has superb technical facilities. The Glens also houses recording facilities and self board and accommodation for visiting performers. The centre hosts a wide ranging programme including the best of contemporary, world, trad, folk and jazz music as well as a feast of theatre, readings, children’s events and world cinema.
1 ． What can visitors do in Colmans Music Centre?
A ． Give a live performance. B ． Enjoy traditional Irish music.
C ． Buy audio visual equipment. D ． Discover the history of tea or coffee.
2 ． What’s the purpose of “The Community Players”?
A ． To earn a high reputation. B ． To direct a play like Bel fry.
C ． To encourage interest in dramatics. D ． To win the Esso All-Ireland Film Finals.
3 ． Where should visitors go if they want to explore diverse kinds of music?
A ． The Glens Centre. B ． The Dock Arts Centre.
C ． The Corn Mill Theatre. D ． Colmans Music Centre.
1 ． B
2 ． C
3 ． A
细节理解题。根据 “Colmans Music Centre” 部分关键句 “It contains a comprehensive exhibition area about the history of traditional Irish music via audio visual presentation and touch screen. ( 它包含一个关于爱尔兰传统音乐历史的综合展区，通过视听演示和触摸屏进行展示 )” 可知，游客可以在 Colmans Music Centre 欣赏爱尔兰传统音乐。故选 B 项。
推理判断题。根据 “The Corn Mill Theatre” 部分内容 “The present group was founded in 1963 as “The Community Players” and there has been no break in activity since that time. In 1998 the company won the Esso All-Ireland Drama Finals with Billy Roche’s play Belfry directed by Killian McGuinness. ( 目前的组织成立于 1963 年，名为 “The Community Players” ，自那时以来，从未停止过活动。 1998 年，该公司凭借 Billy Roche 的戏剧 Belfry 赢得了埃索全爱尔兰戏剧决赛，该剧由 Killian McGuinness 执导 )” 可知， The Community Players 是与戏剧相关的组织，从未停止过戏剧活动，并获得戏剧的相关奖项，他们在传承戏剧传统，引发人们关注。由此可知， The Community Players 的目的是激发人们对戏剧的兴趣。故选 C 项。
细节理解题。根据 “The Glens Centre” 部分关键句 “The centre hosts a wide ranging programme including the best of contemporary, world, trad, folk and jazz music as well as a feast of theatre, readings, children’s events and world cinema. ( 该中心举办了范围广泛的节目，包括当代音乐、世界音乐、传统音乐、民间音乐和爵士乐，以及戏剧、阅读、儿童活动和世界电影盛宴 )” 可知，如果游客想探索不同种类的音乐，他们应该去 The Glens Centre 。故选 A 项。
—It’s reported that the weather will clear up tomorrow! Let’s go sightseeing!
—Sounds great. But I ______ for Hainan tonight. What a pity!
A ． left B ． would leave C ． have left D ． am leaving
考查动词时态。句意： —— 据报道，明天天气会放晴！我们去观光吧！ —— 听起来不错。但是我今晚就要去海南了。真遗憾！根据时间状语 “tonight” 可知，此处为一般将来时， leave 是表示起止质状态的动词，通常用现在进行时表示将来。故选 D 。
Beneath this________sky, we see a sleeping village and a dark, lonely tree.
A ． amazement B ． amazing C ． amazingly D ． amazed
考查形容词。句意：在这神奇的天空下，我们看到一个沉睡的村庄和一棵黑暗寂寞的树。 A. amazement 名词，惊奇； B. amazing 形容词，令人惊讶的； C. amazingly 副词，惊奇地； D. amazed 形容词，惊讶的。修饰后文名词 sky 应用 -ing 结尾形容词 amazing ，作定语，修饰物，说明事物的特征。故选 B 。
The internet is a technological wonder, ________ far-reaching changes in all aspect of our lives.
A ． bringing about B ． holding back C ． getting across D ． making up
考查动词短语辨析。句意：互联网是技术的奇迹，给我们生活的方方面面带来了深远的变化。 A. bringing about 带来； B. holding back 阻碍； C. getting across 把 …… 讲清楚； D. making up 编造，化妆。由语意可知，互联网是技术的奇迹，说明这里主要讲互联网带来了积极的影响，排除表示消极意义的 B 项 “ 阻碍 ” 。 A 项 “ 带来 ” 与 changes 搭配符合语意，故选 A 项。
Bob and Helen quarreled with each other last night but they soon ________.
A ． turned up B ． put up C ． made up D ． showed up
考查动词短语辨析。句意：鲍勃和海伦昨晚吵架了，但他们很快就和好了。 A. turned up 出现； B. put up 搭建； C. made up 和好； D. showed up 露面。根据 “Bob and Helen quarreled with each other last night” 以及表示转折的 but 可知，鲍勃和海伦吵架后很快就和好了，故选 C 。
该作品由: 用户112233分享上传可圈可点是一个信息分享及获取的平台。不确保部分用户上传资料的来源及知识产权归属。如您发现相关资料侵犯您的合法权益，请联系 可圈可点 ，我们核实后将及时进行处理。