Here are some methods that can effectively help you learn.
Don't expect to learn much by just watching, listening or reading. Instead, try to build your own story. For example, you can be driven to a store 20 times and still not know the road. 1 ． .
Go over a piece of information repeatedly. Most of the information we absorb in a typical day is not only forgettable. 2 ． . Do you really want to remember forever what all the strangers you passed today on the sidewalk were wearing? So how does your brain know whether something should be put into your long-term memory or not? Repeat it over a period of time!
3 ． . If you try to go over it too late, the original memory will be nowhere to be found. But if you wait only a few minutes to review it, it's too quick for you to signal your brain to put it into long-term memory.
4 ． . Flashcards, whether they're physical or virtual, are a great way to do memory practice because they help space out attempts to remember, and you can come back to them easily periodically( 周期性地 ).
But you have to follow certain rules in order to make better use of the flashcards. The No.1 rule is that you need to guess the answer before looking at the card. Even if you think it is hopeless for you to remember, try. 5 ． .Wait long enough between practice sessions. You have to make it a struggle to remember.
A ． Actually, it should be quickly forgotten
B ． The second rule is that you need to make it hard
C ． Used in the right way, flashcards can be of great help
D ． Therefore, repetition is very important for long-term memory
E.But once or twice you try to drive there and you'll know the road by heart
F.Burning an idea into memory by going over it again and again in a single session
G.The key for repetition is that you can neither wait too long nor try to review it too fast
1 ． E
2 ． A
3 ． G
4 ． C
5 ． B
根据前文 “For example, you can be driven to a store 20 times and still not know the road.”( 例如，你可能被人开车带到一家商店 20 次，但仍然不知道路。 ) 可知，此处是讲只有自己开车才能记得路，所以选项 E“ 但是如果你试着开车去一两次，你就会把路背熟了 ” 切合文意，选项 E 和前文构成转折关系，对应转折词 but 。故选 E 。
根据前文 “Most of the information we absorb in a typical day is not only forgettable.”( 我们在一天中吸收的大部分信息不仅会被遗忘。 ) 可知，此处是讲大部分信息会很快被遗忘，所以选项 A“ 事实上，它应该很快被忘记 ” 切合文意。故选 A 。
根据前文 “Repeat it over a period of time!”( 在一段时间内重复它！ ) 可知，此处是讲重复的关键，根据后文 “If you try to go over it too late, the original memory will be nowhere to be found. But if you wait only a few minutes to review it, it's too quick for you to signal your brain to put it into long-term memory.”( 如果你尝试温习得太晚，原来的记忆就找不到了。但如果你只等几分钟就复习，你就太快了，无法向大脑发出信号，让它进入长期记忆。 ) 可知，此处是讲复习得太早或太晚都不好。所以选项 G “ 重复的关键是你不能等待太久，也不能试图复习得太快 ” 切合文意。故选 G 。
根据后文 “Flashcards, whether they're physical or virtual, are a great way to do memory practice because they help space out attempts to remember, and you can come back to them easily periodically( 周期性地 ).”( 抽认卡，无论是实体的还是虚拟的，都是一种很棒的记忆练习方式，因为它们可以帮助你分隔记忆的尝试，而且你可以很容易地周期性地回想起来。 ) 可知，此处是讲抽认卡很有帮助，所以选项 C “ 如果使用得当，抽认卡会有很大的帮助 ” 切合文意。故选 C 。
根据前文 “The No.1 rule is that you need to guess the answer before looking at the card.”( 第一条规则是你需要在看卡片之前猜出答案。 ) 可知，此处是讲第二条规则，所以选项 B“ 第二条规则是你需要让它变得困难 ” 切合文意。故选 B 。
Find Your Adventure at the Space and Aviation( 航空 ) Center
If you’re looking for a unique adventure, the Space and Aviation Center (SAC) is the place to be. The Center offers programs designed to challenge and inspire with hands-on tasks and lots of fun.
More than 750,000 have graduated from SAC, with many seeking employment in engineering, aviation, education, medicine and a wide variety of other professions. They come to camp, wanting to know what it is like to be an astronaut or a pilot, and they leave with real-world applications for what they’re studying in the classroom.
For the trainees, the programs also offer a great way to earn merit badges( 荣誉徽章 ). At Space Camp, trainees can earn their Space Exploration badge as they build and fire model rockets, learn about space tasks and try simulated( 模拟 ) flying to space with the crew from all over the world. The Aviation Challenge program gives trainees the chance to earn their Aviation badge. They learn the principles of flight and test their operating skills in the cockpit( 驾驶舱 ) of a variety of flight simulators. Trainees also get a good start on their Wilderness Survival badge as they learn about water- and land-survival through designed tasks and their search and rescue of ＂ downed ＂ pilot.
With all the programs, teamwork is key as trainees learn the importance of leadership and being part of a bigger task.
All this fun is available for ages 9 to 18. Families can enjoy the experience together, too, with Family Camp programs for families with children as young as 7.
Stay an hour or stay a week — there is something here for everyone!
For more details, please visit us online at www.sac.com.
1 ． Why do people come to SAC?
A ． To experience adventures.
B ． To look for jobs in aviation.
C ． To get a degree in engineering.
D ． To learn more about medicine.
2 ． To earn a Space Exploration badge, a trainee needs to .
A ． fly to space
B ． get an Aviation badge first
C ． study the principles of flight
D ． build and fire model rockets
3 ． What is the most important for trainees?
A ． Leadership. B ． Team spirit.
C ． Task planning. D ． Survival skills.
1 ． A
2 ． D
3 ． B
1 ．细节理解题。根据文章第一段第一句 If you’re looking for a unique adventure, the Space and Aviation Center (SAC) is the place to be. 可知，人们来 SAC 是为了寻找与众不同的冒险体验，故选 A 。
85 ．细节理解题。根据文章第三段 At Space Camp, trainees can earn their Space Exploration badge as they build and fire model rockets, learn about space tasks and try simulated( 模拟 ) flying to space with the crew from all over the world. 可知，要想获得太空探险徽章需要建造和发射火箭模型，学习空间任务，尝试与飞行员模拟太空飞行等，故选 D 。
3 ．细节理解题。根据文章第四段 With all the programs, teamwork is key as trainees learn the importance of leadership and being part of a bigger task. 可知，对于受训者来说，团队合作是关键，故团队精神是最重要的，故选 B 。
点睛：文章主题和中心思想的阐述往往需要大量细节信息的支持，这些细节对于理解全文内容至关重要，同时也是归纳和概括文章中心思想的基础。命题人往往会要求考生根据不同的要求阅读文章，以获得某些特定的信息，或准确地寻求所需的细节，并对细节进行直接或间接辨认和理解。文章细节的理解可以细化为：（ 1 ）一一对应型。（ 2 ）语言转述型。（ 3 ）语意理解型。（ 4 ）是非辨别型。（ 5 ）事实排序型。
此题中的三题都是细节理解题。解题关键是首先要根据题干准确定位信息句，其次要对信息句进行准确的理解和判断，此题的三小题均为一一对应型，只要找准信息句，一一对应即可得出答案。而第二小题也可以用排除法，如文章第三段 At Space Camp, trainees can earn their Space Exploration badge as they build and fire model rockets, learn about space tasks and try simulated( 模拟 ) flying to space with the crew from all over the world. 提到，要想获得太空探险徽章需要建造和发射火箭模型，学习空间任务，尝试与飞行员模拟太空飞行等，选项 ABC 都是歪曲事实，所以只有 D 正确。
As data and identity theft becomes more and more common, the market is growing for biometric( 生物测量 ) technologies—like fingerprint scans—to keep others out of private e-spaces. At present, these technologies are still expensive, though.
Researchers from Georgia Tech say that they have come up with a low-cost device( 装置 ) that gets around this problem: a smart keyboard. This smart keyboard precisely measures the cadence( 节奏 ) with which one types and the pressure fingers apply to each key. The keyboard could offer a strong layer of security by analyzing things like the force of a user’s typing and the time between key presses. These patterns are unique to each person. Thus, the keyboard can determine people’s identities, and by extension, whether they should be given access to the computer it’s connected to—regardless of whether someone gets the password right.
It also doesn’t require a new type of technology that people aren’t already familiar with. Everybody uses a keyboard and everybody types differently.
In a study describing the technology, the researchers had 100 volunteers type the word “touch” four times using the smart keyboard. Data collected from the device could be used to recognize different participants based on how they typed, with very low error rates. The researchers say that the keyboard should be pretty straightforward to commercialize and is mostly made of inexpensive, plastic-like parts. The team hopes to make it to market in the near future.
1 ． Why do the researchers develop the smart keyboard?
A ． To reduce pressure on keys. B ． To improve accuracy in typing.
C ． To replace the password system. D ． To cut the cost of e-space protection.
2 ． What makes the invention of the smart keyboard possible?
A ． Computers are much easier to operate.
B ． Fingerprint scanning techniques develop fast.
C ． Typing patterns vary from person to person.
D ． Data security measures are guaranteed.
3 ． What do the researchers expect of the smart keyboard?
A ． It’ll be environment-friendly. B ． It’ll reach consumers soon.
C ． It’ll be made of plastics. D ． It’ll help speed up typing.
4 ． Where is this text most likely from?
A ． A diary. B ． A guidebook C ． A novel. D ． A magazine.
1 ． D
2 ． C
3 ． B
4 ． D
1 ．细节理解题。根据第一段的 At present, these technologies are still expensive, though. 和第二段的 Researchers from Georgia Tech say that they have come up with a low-cost device that gets around this problem: a smart key board. 可知，研究者们开发智能键盘是为了降低 e-space 保护的成本。故选 D 。
2 ．细节理解题。根据第二段的 The key board could offer a strong layer of security by analyzing things like the force of a user’s typing and the time between key presses. These patterns are unique to each person. Thus, the keyboard can determine people’s identities 可知，用户打字的力度和按键之间的时间是不同的，这使得智能键盘能够识别人。故选 C 。
3 ．细节理解题。根据最后一段的 The team hopes to make it to market in the near future. 可知，研究者们希望智能键盘能早日面世。故选 B 。
4 ．推理判断题。本文介绍了一种新的防止个人身份和数据在电子空间被盗的高科技智能键盘，由此可推断本文最有可能来自于一本科学杂志。故选 D 。
The 65-year-old Steve Goodwin was found suffering from early Alzheimer’s. He was losing his memory.
A software engineer by profession, Steve was a keen lover of the piano, and the only musician in his family. Music was his true passion, though he had never performed outside the family.
Melissa, his daughter, felt it more than worthwhile to save his music, to which she fell asleep each night when she was young. She thought about hiring a professional pianist to work with her father.
Naomi, Melissa’s best friend and a talented pianist, got to know about this and showed willingness to help.
“Why do this?” Steve wondered.
“Because she cares.” Melissa said.
Steve nodded, with tears in his eyes.
Naomi drove to the Goodwin home. She told Steve she’d love to hear him play. Steve moved to the piano and sat at the bench, hands trembling as he gently placed his fingers on the keys.
Naomi put a small recorder near the piano. Starts and stops and mistakes. Long pauses, heart sinking. But Steve pressed on, playing for the first time in his life for a stranger.
“It was beautiful.” Naomi said after listening to the recording. “The music was worth saving.”
Her responsibility, her privilege, would be to rescue it. The music was still in Steve Goodwin. It was hidden in rooms with doors about to be locked.
Naomi and Steve met every other week and spent hours together. He’d move his fingers clumsily on the piano, and then she’d take his place. He struggled to explain what he heard in his head. He stood by the piano, eyes closed, listening for the first time to his own work being played by someone else.
Steve and Naomi spoke in musical code lines, beats, intervals, moving from the root to end a song in a new key. Steve heard it. All of it. He just couldn’t play it.
Working with Naomi did wonders for Steve. It had excited within him the belief that he could write one last song. One day, Naomi received an email. Attached was a recording, a recording of loss and love, of the fight. Steve called it “Melancholy Flower”.
Naomi heard multiple stops and starts, Steve struggling, searching while his wife Joni called him “honey” and encouraged him. The task was so hard, and Steve, angry and upset, said he was quitting. Joni praised him, telling her husband this could be his signature piece.
Naomi managed to figure out 16 of Steve’s favorite, and most personal, songs. With Naomi’s help, the Goodwin family found a sound engineer to record Naomi playing Steve’s songs. Joni thought that would be the end. But it wasn’t.
In the months leading up to the 2016 Oregon Repertory Singers Christmas concert, Naomi told the director she had a special one in mind: “Melancholy Flower.”
She told the director about her project with Steve. The director agreed to add it to the playing list. But Naomi would have to ask Steve’s permission. He considered it an honor.
After the concert, Naomi told the family that Steve’s music was beautiful and professional. It needed to be shared in public.
The family rented a former church in downtown Portland and scheduled a concert. By the day of the show, more than 300 people had said they would attend.
By then, Steve was having a hard time remembering the names of some of his friends. He knew the path his life was now taking. He told his family he was at peace.
Steve arrived and sat in the front row, surrounded by his family. The house lights faded. Naomi took the stage. Her fingers. His heart.
1 ． Why did Melissa want to save her father’s music?
A ． His music deserved to be preserved in the family. B ． She wanted to please her dying old father.
C ． His music could stop his disease from worsening. D ． She wanted to make her father a professional.
2 ． After hearing Steve’s playing, Naomi_________.
A ． refused to make a comment on it B ． was deeply impressed by his music
C ． decided to free Steve from suffering D ． regretted offering help to her friend
3 ． How did Steve feel at the concert held in downtown Portland?
A ． He felt concerned about his illness. B ． He sensed a responsibility for music.
C ． He got into a peaceful state. D ． He regained his faith in music.
1 ． A
2 ． B
3 ． C
这是一篇记叙文。讲述了 65 岁的 Steve Goodwin 被发现患有早期阿尔茨海默氏症，正在失去记忆。但是他热爱音乐，他女儿最好的朋友 Naomi 在听了他演奏后印象深刻， Naomi 在家人的帮助下，为 Steve 安排了一场音乐会。
细节理解题。根据第三段中 “Melissa, his daughter, felt it more than worthwhile to save his music, to which she fell asleep each night when she was young.( 他的女儿 Melissa 觉得保存他的音乐是非常值得的，她小时候每天晚上都听着他的音乐入睡 )” 可知， Melissa 想保存她父亲的音乐因为它值得在家里保存。故选 A 。
细节理解题。根据倒数第四段 “After the concert, Naomi told the family that Steve’s music was beautiful and professional. It needed to be shared in public.( 音乐会结束后， Naomi 告诉 Steve 一家， Steve 的音乐既优美又专业。它需要公开分享 )” 可知，听了 Steve 的演奏后， Naomi 对他的音乐印象深刻。故选 B 。
细节理解题。根据倒数第二段中 “He told his family he was at peace.( 他告诉家人他已经平静了 )” 可知， Steve 认为在波特兰市中心举行的音乐会让他进入了一个平和的状态。故选 C 。
Last-Minute Father's Day Gifts
Following behind Mother's Day, it's really no wonder that Father's Day is coming soon. To help speed up your hunt, we've tracked down some great gifts.
Hamilton Beach Breakfast Sandwich Maker
Help your dad step up his egg- and-cheese game with a breakfast sandwich maker. This handy tool has separate layers for cooking eggs, warming ham and toasting bread, getting everything prepared in less than five minutes.
To buy: $ 20; kitchenaid.com
Crossrope Starter Set
For a dad who's looking to jump into a new fitness routine , this high-tech jump rope will stand in for an entire home gym. This lightweight rope is designed for speed, while the heavyweight rope builds up strength,
To buy: $ 70; uncommongoods.com
Mr. Coffee Mug Warmer
There's perhaps no better gesture than the gift of an always warm cup of coffee. When set on top of this tiny warming plate, a mug of coffee will stay heated for hours. Lightweight and easy to carry, your dad can bring this present to the office, library, or even a friend's house.
To buy: $ 10; mrcoffee.com
Final Touch Watermelon Tapping Kit
What Dad wouldn't enjoy the seemingly magical ability to turn a watermelon into a drink dispenser ( 自动售货机 )? While the “container” should be thrown away after use, the tap can be used again and again.
To buy: $27; cratejoy.com
1 ． What can your dad do with a Crossrope Starter Set?
A ． Work out at home. B ． Save cooking time. C ． Make coffee. D ． Find the nearby gym.
2 ． Which of the following is a feature of Mr. Coffee Mug Warmer?
A ． It can be folded. B ． It is very handy.
C ． It can toast bread. D ． It comes in different shapes.
3 ． Which website should you visit to buy a creative juice maker?
A ． uncommongoods.com. B ． mrcoffee.com. C ． cratejoy.com. D ． kitchenaid.com.
1 ． A
2 ． B
3 ． C
细节理解题。根据 Crossrope Starter Set 中 “For a dad who's looking to jump into a new fitness routine , this high-tech jump rope will stand in for an entire home gym. ( 如果你的爸爸想要开始新的健身计划，这款高科技跳绳可以代替整个家庭健身房 )” 可知，爸爸可以用十字跳绳自动装置在家锻炼。故选 A 项。
细节理解题。根据 Mr. Coffee Mug Warmer 中 “Lightweight and easy to carry, your dad can bring this present to the office, library, or even a friend's house. ( 它重量轻，携带方便，你爸爸可以把它带到办公室，图书馆，甚至是朋友的家里 )” 可知，咖啡马克暖杯的特色之一是它非常方便。故选 B 项。
细节理解题。根据 Final Touch Watermelon Tapping Kit 中 “What Dad wouldn't enjoy the seemingly magical ability to turn a watermelon into a drink dispenser ( 自动售货机 )? ( 有什么爸爸不喜欢把西瓜变成自动售货机这种看似神奇的能力呢 )” 和 “To buy: $27; cratejoy.com ( 购买： 27 美元； cratejoy.com)” 可知，可以访问 cratejoy.com 网站来购买有创意的果汁机。故选 C 项。
该作品由: 用户葛帅分享上传可圈可点是一个信息分享及获取的平台。不确保部分用户上传资料的来源及知识产权归属。如您发现相关资料侵犯您的合法权益，请联系 可圈可点 ，我们核实后将及时进行处理。